söndag, november 14

Presentation av mina nära och kära: Glenn

Ny "kategori" i bloggen, en presentationskategori där jag berättar lite mer om människorna som jag umgås med och som på sitt sätt påverkar och inspirerar mitt skapande :)

Idag ska jag på kalas hemma hos Jonas och Anton, varav den sistnämnda och yngste fyller år. (okej, han fyllde igår, men ändå) I present av mig får han ett presentkort på hjälp med Design, Material och Byggande av en svartblodsmössa och en armskena eftersom han ska lajva svartblod senare i vår.

Men nu till inläggets stora grej: Glenn!
Glenn är Jonas och Antons kusin och en av mina bättre vänner, det är i hans soffa jag sitter nu. Han brukar ta med mig ut på äventyr och roligheter. Äventyr är ett av mina stora intressen utöver lajv och pyssel. Normalt kallas äventyrandet för Urban Exploring, och det för att man öh.. ja.. tittar på fina saker så som gamla övergivna ställen. Jag tänkte i framtiden slänga in lite bilder från våra äventyr här i bloggen, för det är så himla kul och jag vill dela med mig av det jag kan! ^^

Här är en bild på min bästa äventyrarvän Glenn:

(Och Jenny som grimaserar i bakgrunden ^^)
//Trohwlbohwl

1 kommentar:

  1. UE är så nice, jag älskar övergivna saker.
    Jag o Per var och kollade in ett övergivet sommarland för nån vecka sedan,tyvärr var vi inte riktigt klädda för ett sånt äventyr. Men det var trevligt ändå :)

    SvaraRadera

En kommentar kanske? Eller ett roligt skämt? :D