tisdag, augusti 26

Trollbo 2.5


Nu har vi kommit fram och mina saker är uppburna till mitt rum och delvis uppackat och utplacerat. Bilden är på min skrivbord så som det ser ut just nu, en mindre röra med saker som bara ställts upp - samtidigt som den är så otroligt talande för mig som person. Tavlan med texten fick jag av Ina i present förut, och jag kände att den var tvungen att följa med hit. Tack!

De första människorna jag träffade här, förutom Em, var två pojkar som hon hängde med. Dessa tre personer bar upp all min packning till mitt rum, helt underbart att det är det första som möter mig när jag kommer till ett nytt ställe ;)

Det känns rätt udda att sitta här i sängen och sakta börja inse att det här numera är det jag ska kalla för mitt hem. Hjärnan har inte helt hängt med än. Men enligt traditionen har nu även detta hem ett namn - Trollbo 2.5 såklart.
Själva rummet är lagom i storlek för mig. Ganska litet, lagom för att det ska kännas mysigt men inte för trångt. Jag har fått upp lite pynt, hittat en hängare för min sjal och känner att det här kan komma att bli riktigt najs. Dessutom har jag både täckning på mobilen och wifi'et är bra nog för att jag ska kunna arbeta med min dator.

Mamma sover här inatt, vilket känns väldigt bra. Det blir lite mindre ensamt på så vis, lite som en mjuuuk övergång till det här nya kapitlet av mitt liv. En ytterligare sak som är jäkligt praktiskt är att allt som vi kommer på att jag saknar/skulle vilja ha kan hon åka och försöka handla åt mig imorgon innan hon åker hem! Praktiskt Praktiskt!

Nu ska jag sova, det känns som att jag snart däckar - och det är frukost 07.45 så det är bara att köra hårt.
Imorgon ska jag prata med lärare och ansvariga människor (så att jag faktiskt kan fylla i "ansökan" för att gå här och delge dem informationen om mig, min operation, laktoskänsligheten, adhdn och så vidare), hålla på med eld och laga mat i kokgrop + att ta en tur runt skolan och området. (det känns som en bra idé att ha sett lite mer än trappen upp till mitt rum ;) )

Puss och godnatt på er!

1 kommentar:

  1. Nu när du bor långt bort kan vi brevväxla! Awesomecake!

    SvaraRadera

En kommentar kanske? Eller ett roligt skämt? :D