måndag, maj 28

Visby-pepp!

Vi har gjort något galet. Komplett och fullständigt galet. Vi har anmält oss till Visby Medeltidsvecka! Som försäljare dvs, Pixl med sitt smide och läder, jag med mina smycken och min sömnad. Det kommer förhoppningsvis gå bra, vi räknar på att i alla fall inte gå minus på kalaset.
Hus hyr vi ett tok-nära marknaden, vid kanten av Botaniska trädgården tillsammans med Hawx och förhoppningsvis tre personer till.

Massproduktionen är ett faktum, jag har planerat att ägna nästintill varje lediga minut till att fixa varor till marknaden. Hemma klipper jag ut delar till exempelvis de skinnpåsar jag ska sy, och sedan tar jag med mig delarna och tråd för att sy när jag inte har något annat i händerna som tex i samtalsgruppen på teamet. Än så länge går det bra och jag har en helt okej produktionshastighet så att säga. Jag för loggbok över vad jag tillverkar varje dag, så att jag kan se vad jag klarar av och så att jag får lite dokumentation inför framtiden. :)

Våran "grej" kommer vara att allt verkligen är handgjort. Alla sömmar är sydda för hand, alla hål i lädret är sylade för hand, varje armband är flätat för hand osv. Det känns väldigt bra och vad jag kan minnas är det inte många som kan erbjuda det, vilket jag hoppas kommer vara till vår fördel. :)

/Trollis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En kommentar kanske? Eller ett roligt skämt? :D