lördag, december 4

Här ska ingen frysa!

Min pojkvän går en folkhögskoleutbildning där det ingår vinterfärder. Nu ska de vara utomhus i en vecka och jag vet att han behöver lite mer varma kläder, alltså sydde jag lite till honom :)

Först ut blev ett förstärkningsplagg i ren ull, sydd lite som en väst. Det är tänkt att han ska ha det som ett mellanplagg, direkt efter understället som han har närmast kroppen (det röda på bilden).
Tyget kommer från en tröja jag sydde till ett lajv förut och som även var med och gick en zombiewalk - därav de röda fläckarna här och där. 
Jag broderade lite kring halsöppningen för att jag hade tråkigt, när han kommer hem nästa gång ska jag klottra ner hela västen med broderier :PSen fick han även det, enligt mig, bästa plagget man kan ha utomhus när det är kallt, en Struthätta.
Även den här är sydd i ylle, ett tyg som är brunt på utsidan och rött på insidan. För extra värme och mysighet sydde jag fast en HEL räv på insidan av huvan, med en liten söt kant som sticker ut runt huvudöppningen.
Den blev så otroligt mysig att jag nästan inte vill lämna ifrån mig den. :P


 Nu ska jag packa ihop lite saker för att åka ut till Möklinta på grötfest. Jag ska passa på att sova hos min mor och planera nästa helgs julmarknad i Avesta, kom dit vettja!. Förhoppningsvis kommer jag hinna sy och brodera lite fina yllemuddar att ta med och sälja, jag tror att det kan gå väldigt bra :)

Kram! // Lyckligt Troll

2 kommentarer:

  1. Vad bra den blev, sruthättan.

    SvaraRadera
  2. Tack! :)
    Det var väldans svårt att fånga den bra på bild, så jag måste säga att de gör verkligen inte verkligheten rättvisa :P

    SvaraRadera

En kommentar kanske? Eller ett roligt skämt? :D