onsdag, september 30

Angående pysselkvällar.

Jag hade svårt att sova inatt, så jag låg och tänkte kring pysselkvällarna.
Så som de ser ut nu så tar alla med sig det de vill pyssla med, någon står för fika/mat och sen umgås vi. Det är väldigt mysigt och hemtrevligt, att umgås över hantverk är speciellt.

Det jag filosoferade kring inatt var om man skulle ändra om lite, prova något nytt. Strukturera träffarna, ha ett gemensamt tema för kvällen där vi lär oss nya saker av varandra. Nästan lite "kurs-aktigt". Det skulle vara intressant att prova. Jag kanske kan övertala min pysselgrupp om ett försök EN av alla kvällar?
Jag får ta upp det idag, när vi har extrainsatt pyssel över dagen. Hanna kunde inte hålla i träffen igår, så hon kör idag.
Hennes stora grej är scrapbooking, hon har snart en hel garderob med stämplar, papper, pennor och allt vad man kan behöva. Och det är det som vi ska pyssla med idag, hemma hos henne. Lite svårt att förflytta alla såna saker ;)
Det var länge sen jag pysslade med papper på det viset, jag har mest hållit mig till textila saker på senare år, så det ska bli intressant. Kanske blir det en hög julkort, kanske tröttnar jag och plockar upp nålbindningen ut väskan.

Pyssla lugnt! /Trollis

2 kommentarer:

  1. Vad mysiga ni är. Värsta syjuntan. :)

    SvaraRadera
  2. Studiecirkel! Bidrag! Nice!

    Planering. Pappersarbete. Angst. Inte nice.


    Jag är kluven. =/

    SvaraRadera

En kommentar kanske? Eller ett roligt skämt? :D