tisdag, mars 19

Miss av mediciner

Igår glömde jag att ta mina mediciner. Dvs nio olika tabletter. Första gången som det har hänt sen... flera, flera år sedan.

Jag gick hela dagen och kände mig konstig, trött och otroligt ofokuserad. Till den grad att jag pratade med Erika om att jag kände det som "att jag hade en extra släng av ADHD" den dagen. Magen surnade till och jag började få mer halsbränna än vanligt.Tröttheten när jag kom hem från skolan...
Det är tydligt så här i efterhand, men själv kom jag inte på att jag hade missat dem förrens vid nio-tiden på kvällen.

Idag har jag tagit mina mediciner, men jävlar vilket bakslag jag känner av - främst av missen av Concertan.
Idag har oförmågan att kunna fokusera fått sällskap av den där äckliga ilskan och irritationen, jag blir Arg, Arg, och åter Arg på småsaker, skitsaker, saker som inte går som det är tänkt.
Jag råkar välta en skål med saker som står på golvet - jag fräser ilsket åt den. Jag blir arg och irriterad på smulorna som fastnar under fötterna, sakerna som står runtomkring mig när vi försöker plocka lite i vardagsrummet, jag känner min instängd, jag får panik, jag blir arg på att jag får panik.

Nu minns jag hur det verkligen var innan Concertan kom in i mitt liv, innan jag fick min diagnos. Hur jag kunde vara så ofungerande.

Idag går det faktiskt bra att få de här känslorna och utbrotten - jag är ju "förvarnad", och jag vet att det är bara att stå still och andas i en eller två minuter så går det över för stunden. Jag kan hantera det hela - och det är jag jävligt stolt över!

Jag åkte inte till skolan idag, och det var verkligen tur, för jag vette fan om jag hade klarat av att ha detta humör där. Jag ska träffa Jessie senare - hon ska fixa med mitt hår, jag hoppas och tror att det kan lugna ner min skalle litegrann. *håller tummarna*

Jag ville skriva ner det här, och ha det dokumenterat, så jag vet vad som kommer hända och hur jag reagerar ifall att jag glömmer någon gång igen, och för att kunna förklara för sköterskor och psykologer.

Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En kommentar kanske? Eller ett roligt skämt? :D