tisdag, februari 26

Öh, bilder!

Hm, för mycket babbel, för lite skapande och för lite bilder!
Jag skapar hela tiden - det vet vi ju alla. Lite mindre nu när jag går i skolan, men fortfarande något varje dag. Jag fotograferar kanske 40% av det jag gör och max hälften av fotona publiceras någonstans. Detta någonstans är antingen Instagram eller Facebook, men nu tänkte jag slänga in bilder här och berätta lite.

 

Jag flätar och knyter, trixar med pärlor och grejer. Det här gjordes mest för avslappningens skull, men sen kom jag på att de går kalasbra in i planen av smycken jag ska göra under lovet, så jag gjorde lite fler och la på hög.


Bilderna jag samlat ihop på Pinterest skrev jag ut och byggde ett stort sjujävla collage av. Det är två A2 sidor, och tanken är att de ska sys ihop till en "bok" med flera sidor i, där jag på olika uppslag samlar inspiration för olika saker. Jag har lite bilder på kroppar och ansikten m.m. som uppslag nr två kommer ha.
En liten (gigantiskt) inspirationsbok helt enkelt.


Mera förberedande inför veckans smycken. Täljde till en bunt olika träbitar till olika former, ska borra hål i vissa, måla lite på dem, färga dem m.m.


Inte så mycket skapande, men däremot kreativt skolarbete - jag försöker lära mig och testa olika tekniker för att kunna studera bättre, här prövade jag att använda mig av post-its. Jag lärde mig mycket på det här viset, men det var svårt att få ihop en presentation.


Jag tävlade i en facebookgrupp där man skulle göra ett självporträtt i "Mixed Media" där minst fem olika medium/tekniker skulle ingå. Mitt porträtt blev inte så likt, men det var mest känslan jag ville fånga.


Jag har målat en hel del i akryl, här är ett träd jag jobbar med. 


Jag fick en kasse med gamla pälsmössor och liknande av en bekant, och där i låg denna pälsbit, en perfekt formad månskära. På med pärlor och den blir ett lajv-halsband. :)


Den här bilden är från tiden innan jul, där jag satt hemma hos min mamma och körde masstillverkning av julklappar - magnet-klädnyporna som jag skrev om tidigare.


Sista bilden blir på ett halsband jag fipplade ihop - jag ville testa en ny teknink och detta blev resultatet.

That was it, puss och kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En kommentar kanske? Eller ett roligt skämt? :D