onsdag, juni 22

Allt och inget

Jag är inte så bra på det här med att blogga egentligen.
Varje dag kommer jag på minst tre saker jag vill blogga om, men det blir aldrig av på grund av lite olika anledningar som till exempel: Jag har ingen kamera i närheten, jag kommer inte på hur jag ska formulera mig, jag glömmer bort att jag skulle blogga när jag sätter mig vid datorn eller att jag öppnar fönstret för att skriva ett inlägg och känner hur all inspiration rinner av mig. Några av alla saker så där bara.

Det där med att pyssla en sak om dagen håller jag mig gott och väl till, det blir oftast fler än en sak. Men jag suger på att dokumentera dem. Jag funderar över att skaffa en ny kamera, en sån där cool systemkamera och lära mig sånt där ordentligt.

Ni som läser min blogg, har ni några idéer/tips/önskemål om vad jag kan blogga om? Jag skulle behöva en hjälpsam knuff eller två :)


Här kommer lite bilder på saker jag pysslat ihop iaf:
Haha, glöm det lixom! När jag för en gångs skull sätter mig ner, väljer ut bilder och ska göra ett blogginlägg, ja, då funkar det inte all lägga upp bilder. *ARG*

Tack och godnatt, nu ska jag äta mat och lugna ner mig. <3

1 kommentar:

 1. Jag har ett litet önskemål =)
  Nu kanske det är så att alla andra som läser din blogg redan vet allt om lajv och/eller att det inte finns så mkt man kan förklara. Eller att jag hellre ska fråga saker i ett forum.. eller så..
  Men annars skulle det vara kul att läsa en "nybörjarguide" till lajv^^
  Typ hur det går till, vad man behöver och lite sånt =)
  <3

  SvaraRadera

En kommentar kanske? Eller ett roligt skämt? :D