söndag, maj 15

Hallå där!
Nu har jag inte bloggat på ett tag. Varför? Jo, jag har inte orkar/velat/haft inspiration. Ganska enkelt att man låter bli när man inte har lust lixom :P

Men jag lever i alla fall och har hunnit med att flytta (!). Jag har tagit min säng och katterna till min nya pojkvän Mickes (mest kallad Pixl) lägenhet. En bunt av mina pysselsaker har kommit med, men det mesta är kvar i Trollbo och kommer vara det tills vi fått ordning här.
För er som blir chockade av att jag redan flyttar ihop med en ny kille kan jag kanske lugna med att säga att min lägenhet kommer jag ha kvar ett bra tag till, ifall att det här går käpprätt åt pipan. Det här är "på prov" skulle man kunna säga. :)

Jag har gjort en massa saker under tiden, bland annat sytt dräkter till en filminspelning, skapat en ny lajvutstyrsel, sytt en bunt läderarmband, pysslat typ tusen par örhängen m.m.

Idag ska jag tatuera mig, en trådrulle på insidan av höger underarm. Trådrullen kommer ligga strax nedanför armvecket och trådarna "faller" ner mot handleden. Här är min skiss:

Jag kommer med mer bilder på härligheten när det är klart. Puss så länge! :)

//Trollis, fylld av förväntan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En kommentar kanske? Eller ett roligt skämt? :D