söndag, maj 31

Andy works in mysterious ways...Yes he really does. Jag har inte vart aktiv här på bloggen på en halv evighet känns det som, men pysslandet har inte uteblivit bara för att ni inte fått sett det ;)


Jag har sytt två balklänningar, en hög lajvkläder, en hög klänningar till mig själv, otaliga broderier och en massa annat småtjaffs. Jag hamnade dessutom en vända i Skottland där jag och Annie hälsade på Lovisa. Där fann vi sanningen om Andy.


Jag är nyligen hemkommen från Leksands medeltidsmarknad där jag inhandlat sjuuuuuukt mycket pysselmaterial, främst garner. I leksands hemslöjdsbutik hade de rea på vissa sorters garner, bland annat på ett underbart tjockt gult ullgarn som jag håller på att nålbinda mig en tröja av. På marknaden hittade jag även en bra nål i ben att användas för nålbindningen, och en påtgaffel i ben.
Jag har vart sugen på att införskaffa/göra en sådan sen jag läste Kurages blogg, där han påtade, och när jag såg en hög påtgafflar ligga i en hög på den danske försäljarens bord tog det inte lång stund tills den åkte ner i min ryggsäck, tillsammans med en del annat.
Dags att gå och prova mina nyinköpta spännbucklor, tjo!

//Trollis the übermighty

2 kommentarer:

  1. Härligt, vad roligt att det gått så bra för dig. Antar att du inte hittade en kniv åt mig, äsch lika bra det. Kan kolla när/om jag ska till svarta katten i/under sommaren.
    Kram vännen, jag ringer nästa vecka

    SvaraRadera
  2. ..& jag har inte sytt någonting :|

    SvaraRadera

En kommentar kanske? Eller ett roligt skämt? :D